Your Destinations Real Estate is ontzettend enthousiast en trots om ook dit jaar weer sponsor te zijn van de Harrie Mateussen Cup.

Dit bijzondere sportevenement vindt in Eindhoven plaats op zaterdag 18 mei en brengt families en vrienden samen én ondersteunt een goed doel!

De Harrie Mateussen Cup is meer dan alleen een voetbaltoernooi. Het is een dag vol plezier, activiteiten en competities, waar mensen van alle leeftijden, achtergronden en vaardigheden samenkomen om te genieten van elkaars gezelschap. Het evenement draagt bij aan een sterke en gezonde gemeenschap waar iedereen van harte welkom is.

Dit jaar is de Harrie Mateussen Cup extra speciaal, want de opbrengst gaat naar Stichting DRIP, een organisatie die kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar stimuleert om te gaan sporten en die zich inzet voor gelijke kansen door het verzamelen en distribueren van jeugdsportkleding. Bij Your Destinations Real Estate vinden we een gezonde levensstijl enorm belangrijk, zowel voor lichaam als geest, en daarom zijn we verheugd dat we hieraan kunnen bijdragen. Als sponsor zijn we dan ook dankbaar voor de kans om deel te nemen aan dit geweldige evenement!

 

Meer informatie over de stichting DRIP is te vinden op: https://www.youtube.com/watch?v=rfZz30eas3M.