Waarom Your Destinations?

Onderscheidend in Spaans investeringsvastgoed

Wij laten al het aanbod waarvan wij denken dat dit de meest interessante objecten zijn, gekeken naar potentie tot waardestijging en goede cashflow vanuit huurinkomsten, checken door onze advocaten of de ontwikkelaars kapitaalkrachtig genoeg zijn en of zij door kunnen bouwen in tijden van recessie of juist afhankelijk zijn van verkopen en dit checken wij ook van de omliggende projecten. Dus gezien het flinke aanbod is het fijn als je zeker bent van een veilige aankoop waarbij alles klopt (vanaf de bouw tot aan de aftersales van een ontwikkelaar).

Kansen vanuit teruggekomen objecten

Naast het actuele en interessante geselecteerde aanbod bieden wij kansen aan vanuit teruggekomen objecten. Het kan namelijk voorkomen dat kopers van vastgoed gedurende het aankoopproces van het nieuwbouw vastgoed af (moeten) zien. Door onze nauwe samenwerking met de ontwikkelaars, krijgen wij als eerste een seintje van objecten die terugkomen in de verkoop. Dit betreft vaak vastgoed uit de eerste fasen van projecten, waardoor deze heel compleet en tegen aantrekkelijkere prijzen ten opzichte van opvolgende fases aangekocht kunnen worden. Ook zijn deze opties gelijk al verhuurbaar na overdracht dus ontstaat er snelle cashflow vanuit huurinkomsten en dus direct rendement op je ingelegde vermogen. Dit zijn echt de unieke kansen, die wij vervolgens snel aan onze klanten aanbieden en waar je zelf als particulier moeilijk tussen komt.

Netwerk met specialisten en de scherpste tarieven

Wij brengen je in contact met betrouwbare experts die nodig zijn in het gehele aankooptraject, waaronder hypotheekverstrekkers, advocaten, financieel adviseurs, notarissen en administratiekantoren, internetaanbieders, aannemers, architecten, klus-teams en beheerpartijen. Omdat wij voor jou alle prijzen al vergeleken en uit onderhandeld hebben, ben je met deze, voornamelijk Nederlandssprekende partners, verzekerd van de scherpste tarieven.

Kennis en ervaring op basis van eigen vastgoedportefeuille

Door kennis en ervaring vanuit eigen vastgoedportefeuilles in zowel Nederland als Spanje, kunnen wij als geen ander inzichtelijk maken wat de waarde van een pand is, hoe hoog het te behalen rendement kan zijn en hoe je de objecten goed met elkaar kunt vergelijken vanuit ROI-oogpunt. Op deze manier geven wij jou inzicht in alle voordelen van Spaans vastgoed ten opzichte van vastgoed in Nederland en op basis van deze kennis kun jij een veilige spreiding in jouw portefeuille aanbrengen.

Sterke positionering vastgoed voor verhogen rendement

Gemiddeld is het netto rendement op vastgoed in Spanje 4%. Wij hebben echter alle kennis in huis waardoor we dit percentage kunnen verhogen. Dit doen wij onder andere door het inzetten van goede aftersales waarmee we het vastgoed klaar maken voor de verhuur. Daarnaast verhogen we de cashflow uit verhuur door het vastgoed dusdanig online te positioneren waardoor huurders als eerste voor jouw vastgoed kiezen. Dit doen we door:

  • Beïnvloeding van algoritmen via handige marketingtrucs;
  • Stijlvol en kwalitatief hoogwaardige interieur styling;
  • Onderscheidende foto’s en andere tools om de customer journey te verbeteren;
  • De reviews van huurders te vergroten voor optimale vindbaarheid;
  • Het creëren van voorkeur van jouw object.

Daarnaast maak je gebruik van ons netwerk met de scherpste deals die een positieve uitwerking hebben op het rendement.

Een online community voor klanten

Daarnaast heeft Your Destinations een online community met onder andere actuele (vastgoed) informatie, wet- en regelgeving in de verschillende regio’s, updates en beeldmateriaal over de bouwprojecten en tips om je rendement te verhogen uit verhuur. Ook door het creëren van een database van huurders die de objecten van onze klanten hebben geboekt en waar wij contact mee houden. Your Destinations gaat hiermee een lange relatie aan met klanten en helpt het maximale rendement uit hun belegging te halen!