Waarom Your Destinations?

Onderscheidend in Spaans investeringsvastgoed

Op zoek naar het perfecte investeringsvastgoed in Spanje? Your Destinations is onderscheidend in het aanbod van investeringsvastgoed op het Spaanse vasteland en de Balearen. Wij werken voor de aankoop van het beste vastgoed uitsluitend samen met gespecialiseerde en gerenommeerde projectontwikkelaars en andere samenwerkingspartners.

Grondige voorselectie van de juiste ontwikkelaars en projecten met behulp van advocaten

Wij laten het aanbod waarvan wij denken dat dit de meest interessante objecten zijn, gekeken naar potentie tot waardestijging en goede cashflow vanuit huurinkomsten, checken door onze advocaten. Hierbij is gecontroleerd of de ontwikkelaars kapitaalkrachtig genoeg zijn en of zij door kunnen bouwen in tijden van recessie of juist afhankelijk zijn van verkopen en dit checken wij ook van de omliggende projecten. Dus gezien het flinke aanbod is het fijn als je zeker bent van een veilige aankoop waarbij alles klopt (vanaf de bouw tot aan de aftersales van een ontwikkelaar).

API gecertificeerd met de juiste diploma’s en certificeringen, zowel in NL als Spanje

Your Destinations Real Estate is API gecertificeerd en voldoet hiermee aan de nieuwe regelgeving die vastgoedmakelaars in Spanje verplicht zich per oktober 2023 als officieel API (Agente de la Propiedad Inmobilaria) te registreren en daarmee deel uit te maken van de nationale beroepsvereniging van vastgoedmakelaars in Spanje. Het doel van deze nieuwe regelgeving is het beschermen van consumenten die vastgoed in Spanje aankopen.

Kansen vanuit fase 1 objecten die terug in de markt komen

Naast het actuele en interessante geselecteerde aanbod bieden wij kansen aan vanuit teruggekomen objecten. Het kan namelijk voorkomen dat kopers van vastgoed gedurende het aankoopproces van het nieuwbouw vastgoed af (moeten) zien. Door onze nauwe samenwerking met de ontwikkelaars, krijgen wij als eerste een seintje van objecten die terugkomen in de verkoop. Dit betreft vaak vastgoed uit de eerste fasen van projecten, waardoor deze heel compleet en tegen aantrekkelijkere prijzen ten opzichte van opvolgende fases aangekocht kunnen worden. Ook zijn deze opties gelijk al verhuurbaar na overdracht, dus ontstaat er snelle cashflow vanuit huurinkomsten en dus direct rendement op je ingelegde vermogen. Dit zijn echt de unieke kansen die wij vervolgens snel aan onze klanten aanbieden en waar je zelf als particulier moeilijk tussenkomt.

Groot netwerk van Nederlandssprekende specialisten met de scherpste tarieven

Wij brengen je in contact met betrouwbare experts die nodig zijn in het gehele aankooptraject, waaronder aanbieders van (Spaanse) hypotheken, advocaten, financieel adviseurs, notarissen, administratiekantoren, internetaanbieders, aannemers, architecten, klus-teams en beheerpartijen. Omdat wij alle prijzen voor jou al vergeleken en uitonderhandeld hebben, ben je met deze (voornamelijk Nederlandssprekende) partners altijd verzekerd van de scherpste tarieven.

Kennis en ervaring vanuit eigen vastgoedportefeuilles

Door kennis en ervaring vanuit eigen vastgoedportefeuilles in zowel Nederland als Spanje, kunnen wij als geen ander inzichtelijk maken wat de waarde van een pand is, hoe hoog het te behalen rendement kan zijn en hoe je de objecten goed met elkaar kunt vergelijken vanuit Return On Investment (ROI) oogpunt. Op deze manier geven wij jou inzicht in alle voordelen van Spaans vastgoed ten opzichte van vastgoed in Nederland en op basis van deze kennis kun jij een veilige spreiding in jouw portefeuille aanbrengen.

Sterke positionering vastgoed voor verhogen rendement

Gemiddeld is het netto rendement op vastgoed in Spanje 4%. Wij hebben echter alle kennis in huis waardoor we dit percentage kunnen verhogen. Dit doen wij onder andere door het inzetten van goede aftersales waarmee we het vastgoed klaar maken voor de verhuur. Daarnaast verhogen we de cashflow uit verhuur door het vastgoed dusdanig online te positioneren waardoor huurders als eerste voor jouw vastgoed kiezen. Dit doen we door:

  • Beïnvloeding van algoritmen via handige marketingtrucs;
  • Stijlvol en kwalitatief hoogwaardige interieur styling;
  • Onderscheidende foto’s en andere tools om de customer journey te verbeteren;
  • De reviews van huurders te vergroten voor optimale vindbaarheid;
  • Het creëren van voorkeur van jouw object.

Up to date kennis welke bank op moment van passeren de beste voorwaarden heeft

Als je het vastgoed voor een deel met een hypotheek wilt financieren, brengt Your Destinations je in contact met een bank die het beste bij jouw persoonlijke situatie en financiële behoefte aansluit. Wij werken uitsluitend samen met banken die de beste voorwaarden en scherpste tarieven hebben.

Kennis van Joint Venture contracten

Er zijn verschillende manieren om jouw vastgoedobject te financieren. Denk hierbij ook aan het financieren van een object met één of meerdere personen samen. In dit geval stel je een Joint Venture contract op waarin je de (financiële) afspraken die je onderling maakt vastlegt. Your Destinations kan hier vanuit eigen ervaring over meedenken en je hiervoor in contact brengen met de juiste notaris en fiscalist.

Een online community voor klanten met jarenlange service en begeleiding

Daarnaast heeft Your Destinations een online community met onder andere actuele (vastgoed) informatie, wet- en regelgeving in de verschillende regio’s, updates en beeldmateriaal over de bouwprojecten en tips om je rendement te verhogen uit verhuur. Ook door het creëren van een database van huurders die de objecten van onze klanten hebben geboekt en waar wij contact mee houden. Your Destinations gaat hiermee een lange relatie aan met klanten en helpt het maximale rendement uit hun belegging te halen!