Het team

Lisette Kortland

Lisette is vastgoedinvesteerder in Nederland en Spanje. Ze heeft 16 jaar in de media gewerkt en heeft ondernemers van MKB en groot zakelijke ondernemingen geholpen hun merk en bedrijf groot te maken. Ze heeft in NL twee keer een makelaardij opgezet en beide na een aantal jaren weer verkocht en 8 jaar geleden kocht zij haar eerste buitenlandse vastgoed, een appartement op Ibiza. Vanaf dat moment is zij zich meer gaan verdiepen in verschillende vormen van passief inkomen en is ze verder gaan bouwen aan haar vastgoedportefeuille in NL en Spanje en andere landen.

Rachel Boschma

Rachel is ervaringsdeskundige in het begeleiden van klanten en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Door haar ervaring als Executive Headhunter binnen de IT is ze in staat om te luisteren naar de wensen van klanten en daardoor passend aanbod te kunnen bieden. Door jarenlange ervaring in de Spaanse verhuur en real estate branche kan zij de vastgoedbelegger op maat begeleiden door het aanbieden van het juiste vastgoed, wat resulteert in het aankopen van vastgoed met een goed rendement.

Mirjam de Bok

Mirjam is 13 jaar lang werkzaam geweest in de evenementenbranche, maar tijdens de pandemie ontstond de wens om een andere weg in te slaan. Door te investeren in persoonlijke ontwikkeling heeft ze haar netwerk uitgebreid en haar passie gevonden: investeren in vastgoed. Haar eerste aankoop was vastgoed aan de Costa Blanca en binnenkort zal zij daar haar dromen verder verwezenlijken. Hiermee is zij de Your Destinations compagnon in Spanje voor alle werkzaamheden daar.