Het team

Lisette Kortland

Lisette Kortland is makelaar, vastgoedinvesteerder en mede-eigenaar en oprichter van het platform Your Ibiza en Your Destinations Real Estate. Door haar jarenlange ervaring in de media en het begeleiden van ondernemers met het groot maken van hun merk en bedrijf in combinatie met het 2 keer oprichten en succesvol verkopen van haar makelaardij in Nederland, heeft zij nu deze kennis doorvertaald naar het investeren in Spaans vastgoed met een hoog rendement obv waardestijging en cashflow vanuit huurinkomsten. Inmiddels heeft zij naast verschillende transformatie trajecten te hebben doorverkocht, een portefeuille van 7 panden in NL vanuit privé, 32 panden in NL vanuit een BV welke zij nu aan het uitponden is, 5 panden in Spanje (1 in Ibiza, 1 in de Costa del Sol, 2 Costa Blanca en 1 in Valencia) en een flip project in Mexico met 19 andere vastgoedvrouwen. Tevens is zij bezig met projectontwikkeling in Spanje.

Rachel Boschma

Rachel Boschma is gepassioneerd door de wereld van vastgoed, met een rijke ervaring in de sector, met name gericht op verhuur en bemiddeling in het prachtige Spanje. Als medeoprichter van ‘Your Ibiza,’ een bedrijf dat zich toelegt op vastgoed en verhuurdiensten op het prachtige eiland Ibiza, heeft ze diepgaande kennis opgebouwd van de Spaanse markt en de unieke uitdagingen en kansen die het biedt. Rachel’s professionele reis omvatte ook een periode waarin ze als executive search headhunter werkte, deze ervaring heeft haar vaardigheden in netwerken, strategisch denken en verbinden versterkt. Binnen Your Destinations is Rachel toegewijd aan het begeleiden van de klanten bij elke stap van het vastgoedproces, van het identificeren van de perfecte huurwoning tot het adviseren bij investeringen om de  Spaans vastgoeddoelen van de klanten te verwezenlijken. Ze begeleidt de klanten in elke stap van de vastgoedreis, breidt continu het investeringsvastgoed uit en onderhoudt de contacten met alle Spaanse partners en projectontwikkelaars.

Mirjam de Bok

Mirjam de Bok is gecertificeerd API Agente Inmobiliaria en mede-eigenaar van Your Destinations Real Estate. Na een succesvolle 13 jarige loopbaan in de evenementenbranche, waarbij de perfecte organisatie, stressvolle situaties en troubleshooten centraal stonden, ontstond de wens een grote carrièreswitch te maken met als doel haar mooiste  leven te gaan leven. Door te investeren in persoonlijke ontwikkeling en zelfstudie heeft ze haar netwerk uitgebreid en haar passie gevonden: investeren in vastgoed. Haar eerste aankoop was vastgoed aan de Costa Blanca en binnenkort zal zij haar dromen verder verwezenlijken door het grootste gedeelte van het jaar daar te wonen en haar vastgoedportefeuille uit te breiden met objecten voor de verhuur. Binnen Your Destinations Real Estate is Mirjam verantwoordelijk voor onder andere content management, copywriting, backoffice zaken en de vastgoed tours in de Costa Blanca, waarbij ze klanten meeneemt naar de mooiste vastgoedparels en de beste hotspots die het gebied te bieden heeft!

Ondersteunend team

Joy

Projectmanager

Mijn naam is Joy en ik ben 21 jaar. Eigenschappen die mij typeren zijn betrouwbaar, praktisch, ambitieus en optimistisch.

Bij Your Destinations werk ik als projectmanager en daarnaast kan ik mijn creativiteit uiten als fotograaf. Andere interesses zijn de psychologie van de mens en architectuur.

Bij Your Destinations heb ik veel ervaring opgedaan over investeringsvastgoed. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer waarde te brengen binnen het bedrijf.

Stacey

Customor relations

Ik ben Stacey en ik ben 30 jaar. Mensen kennen mij als een klantvriendelijke Belgische dame, die reeds 15 jaar in Spanje woont en daarmee ook vloeiend de Spaanse taal en mentaliteit onder de knie heeft.

Door de jarenlange ervaring in de administratie en bouwsector weet ik precies hoe er snel en accuraat met de juiste personen geschakeld kan worden. Communicatie en transparantie vind ik enkele van de belangrijkste basisbehoeftes die een customer service afdeling binnen een organisatie nodig heeft.

Lizan

Backoffice

Ik ben Lizan en ik ben 23 jaar. Na mijn HBO opleiding Bouwkunde ben ik mij gaan verdiepen in mijn nieuwe passie voor vastgoed. Sinds kort ben ik verhuisd naar Mallorca en heb ik al veel kunnen leren over de Spaanse regelgeving.

Binnen Your Destinations zorg ik ervoor dat klanten de beste service krijgen. Tijdens mijn werkzaamheden krijg ik de kans om mijn kennis op het gebied van investeringsvastgoed te verbreden en ik kijk ernaar uit om deze kennis steeds meer toe te kunnen passen binnen het bedrijf.

 Fleur

Backoffice

Ik ben Fleur en ik ben 24 jaar. Ik studeer Vastgoedkunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik heb mijn stage bij Your Destinations Real Estate succesvol afgerond en ik mag mijn werkzaamheden hier verder voortzetten.

Dit is voor mij een mooie kans om mijn kennis direct in de praktijk toe te passen. Bovendien is mijn interesse in Spaans vastgoed sterk gegroeid tijdens mijn stage en ik kijk er naar uit om mijn kennis over de Spaanse vastgoedmarkt verder te ontwikkelen.

 Charline

Community manager

Mijn naam is Charline en als community manager houd ik mij onder andere bezig met de Huddle community van Your Destinations. In deze online (leer)omgeving kunnen gelijkgestemden hun vastgoed kennis en ervaring met elkaar delen en de verbinding met elkaar zoeken.

Mijn droom om zelf in recreatievastgoed te investeren ontstond al eerder en dankzij de ondersteuning van Your Destinations hebben mijn partner en ik onlangs ons eerste appartement in Valencia kunnen kopen. Bovendien kreeg ik de kans om een carrièreswitch te maken en heb ik ervoor gekozen mijn werk als verpleegkundige achter me te laten om me volledig te kunnen focussen op mijn passie voor vastgoed.