Het team

Lisette Kortland

Lisette Kortland is een ervaren makelaar en vastgoedinvesteerder met een achtergrond in de media en merkontwikkeling. Als mede-eigenaar en oprichter van de platformen Your Ibiza en Your Destinations Real Estate, heeft zij haar jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers en het vergroten van hun merk en bedrijf, gecombineerd met het tweemaal oprichten en succesvol verkopen van haar makelaardij in Nederland, omgezet in succesvolle vastgoedinvesteringen.

Haar expertise heeft geresulteerd in een indrukwekkende portefeuille met transformatieprojecten en vastgoedinvesteringen in zowel Nederland als Spanje. Daarnaast is zij actief bezig met projectontwikkeling in Spanje, waarbij zij zich richt op investeringen met een hoog rendement op basis van waardestijging en huurinkomsten.

Rachel Boschma

Rachel Boschma is een gepassioneerde vastgoedexpert met jarenlange ervaring in verhuur en bemiddeling van Spaans vastgoed. Als medeoprichter van ‘Your Ibiza,’ een bedrijf dat zich richt op vastgoed- en verhuurdiensten op het prachtige eiland Ibiza, heeft ze diepgaande kennis van de Spaanse markt en de unieke uitdagingen en kansen die deze biedt. Rachel’s professionele reis omvatte ook een periode waarin ze als executive search headhunter werkte, wat haar vaardigheden in netwerken, strategisch denken en verbinden verder heeft versterkt.

Binnen Your Destinations is Rachel toegewijd aan het begeleiden van klanten bij elke stap van het vastgoedproces. Van het identificeren van de perfecte huurwoning tot het adviseren bij investeringen om de Spaanse vastgoeddoelen van haar klanten te verwezenlijken. Ze breidt continu het investeringsvastgoed uit en onderhoudt de contacten met alle Spaanse partners en projectontwikkelaars. Rachel combineert haar uitgebreide netwerk in de Spaanse vastgoedmarkt met haar strategische inzicht om klanten optimaal te begeleiden in hun vastgoedreis.

Mirjam de Bok

Mirjam de Bok is een gecertificeerd API Agente Inmobiliaria met een achtergrond in de evenementenbranche. Na een succesvolle carrière van 13 jaar in de evenementenbranche, waar perfecte organisatie, stressvolle situaties en troubleshooten centraal stonden, vond zij haar ware passie in het vastgoed. Door te investeren in persoonlijke ontwikkeling en zelfstudie heeft ze haar netwerk uitgebreid en haar eerste vastgoedaankoop aan de Costa Blanca in 2021 gerealiseerd. Dit leidde tot haar verhuizing naar Spanje en het streven om haar vastgoedportefeuille uit te breiden met objecten voor verhuur.

Mirjam is mede-eigenaar van Your Destinations Real Estate en vervult een belangrijke rol in de bedrijfsstructuur, content management, copywriting en overkoepelende backoffice zaken. Daarnaast neemt zij klanten mee naar de mooiste vastgoedparels en beste hotspots die Spanje te bieden heeft. Met haar gecombineerde ervaring en passie fungeert ze als een betrouwbare gids voor klanten die hun vastgoeddoelen in Spanje willen verwezenlijken.

Ondersteunend team

Joy

Projectmanager

Mensen noemen mij ook wel betrouwbaar, praktisch, ambitieus en optimistisch.

Naast mijn functie als projectmanager kan ik mijn creativiteit uiten als foto- en videograaf. Andere interesses zijn de psychologie van de mens en architectuur.

Bij Your Destinations heb ik veel ervaring opgedaan over investeringsvastgoed. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer waarde te brengen binnen het bedrijf.

Stacey

Customor relations

Mensen kennen mij als een klantvriendelijke Belgische dame, die reeds 15 jaar in Spanje woont en daarmee ook vloeiend de Spaanse taal en mentaliteit onder de knie heeft.

Door de jarenlange ervaring in de administratie en bouwsector weet ik precies hoe er snel en accuraat met de juiste personen geschakeld kan worden. Communicatie en transparantie vind ik enkele van de belangrijkste basisbehoeftes die een customer service afdeling binnen een organisatie nodig heeft.

Lizan

Backoffice

Na mijn HBO opleiding Bouwkunde ben ik mij gaan verdiepen in mijn nieuwe passie voor vastgoed. Sinds kort ben ik verhuisd naar Mallorca en heb ik al veel kunnen leren over de Spaanse regelgeving.

Binnen Your Destinations zorg ik ervoor dat klanten de beste service krijgen. Tijdens mijn werkzaamheden krijg ik de kans om mijn kennis op het gebied van investeringsvastgoed te verbreden en ik kijk ernaar uit om deze kennis steeds meer toe te kunnen passen binnen het bedrijf.

 Fleur

Backoffice

Ik studeer Vastgoedkunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik heb mijn stage bij Your Destinations Real Estate succesvol afgerond en ik mag mijn werkzaamheden hier verder voortzetten.

Dit is voor mij een mooie kans om mijn kennis direct in de praktijk toe te passen. Bovendien is mijn interesse in Spaans vastgoed sterk gegroeid tijdens mijn stage en ik kijk er naar uit om mijn kennis over de Spaanse vastgoedmarkt verder te ontwikkelen.

 Charline

Community manager

Als community manager houd ik mij onder andere bezig met de Huddle community van Your Destinations. In deze online (leer)omgeving kunnen gelijkgestemden hun vastgoed kennis en ervaring met elkaar delen en de verbinding met elkaar zoeken.

Mijn droom om zelf in recreatievastgoed te investeren ontstond al eerder en dankzij de ondersteuning van Your Destinations hebben mijn partner en ik onlangs ons eerste appartement in Valencia kunnen kopen. Bovendien kreeg ik de kans om een carrièreswitch te maken en heb ik ervoor gekozen mijn werk als verpleegkundige achter me te laten om me volledig te kunnen focussen op mijn passie voor vastgoed.

 Mirella

Operations Manager

Na bijna vijftien jaar werkzaam te zijn geweest in de glasvezelwereld, heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik nu werkzaam als Operations Manager bij Your Destinations.

Met mijn uitgebreide ervaring in het coördineren en organiseren van diverse taken die essentieel zijn in een groeiend bedrijf, zorg ik ervoor dat zowel het management als de teamleden en de partners van Your Destinations zich volledig kunnen concentreren op waar zij goed in zijn. Daarnaast draag ik bij aan een gastvrije en ondersteunende sfeer, waarbij mijn passie voor Spanje ervoor zorgt dat onze klanten zich welkom en gehoord voelen.