Transformatieprojecten

Valencia, de bruisende stad aan de oostkust van Spanje, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en levendige cultuur. De afgelopen jaren heeft de vastgoedmarkt van Valencia een significante waardestijging doorgemaakt. Deze waardestijging wordt deels toegeschreven aan de groeiende populariteit van de stad onder zowel toeristen als investeerders, vanwege het aantrekkelijke klimaat, de gunstige levensstijl en de relatief betaalbare vastgoedprijzen.

Your Destinations Real Estate biedt transformatieprojecten in Valencia aan met een aanzienlijk rendement van +- 15% BAR (bruto aanvangsrendement).

 

Projecten zijn beschikbaar vanaf €150.000 euro.

 

Let op: dit bedrag moet volledig vanuit eigen geld gefinancierd worden.

De bank in Valencia verleent op basis van de taxatie waarde de hypotheek (zeer uniek in Spanje), waardoor er na oplevering een groot gedeelte van de eigen inleg terug gespeeld kan worden.

Neem contact met ons op voor het ontvangen van de brochure en meer informatie!

 

Aankoopproces transformatieprojecten:

1. Project introductie via een videovergadering met het projectmanagementteam waarin het project in detail wordt uitgelegd.

2. Presentatie van het vloerplan samen met de architecten om het voorstel te bespreken en aanvullende vragen te stellen.

3. Indienen van de vergunning op basis van het overeengekomen vloerplan.

4. Zodra de vergunning verleend is, start het werk. Er worden maandelijkse updates gedeeld met een samenvatting en foto’s.

5. Renovatie voltooid. De gemeente komt op bezoek om te inspecteren of alles volgens de vergunningen en bouwplannen is gebouwd.

6. Verkopen als flip of behouden voor eigen vastgoedportefeuille.

    Is je interesse gewekt en wil je meer informatie ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in.

    << Terug naar alle projecten