Torrevieja Beach Apartments

Dit nieuwbouw wordt gebouwd in Torrevieja, maar is rustig gelegen en kleinschalig. Het bestaat uit 17 stads-appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers.

Torrevieja (Valenciaans: Torrevella, betekent de oude toren) is een badplaats gelegen aan de Middellandse Zee, 41 km ten zuiden van Alicante in Spanje. De gemeente is 71 km2 groot, bezit ongeveer 20 km kust en telt circa 85.000 inwoners.

Het toerisme is de voornaamste bron van inkomsten. Je kunt in Torrevieja dan ook volop genieten van de stranden, de haven, de boulevard, de avond markt met kermis en de vele goede restaurants en bars.

Het complex ligt op slechts enkele minuten lopen van het strand en alle voorzieningen zoals Spaanse tapasbars, restaurants winkels en de boulevard. Het grote winkelcentrum ‘Habaneras’ ligt op slechts een paar minuten rijden en de luchthaven van Alicante ligt op 40 minuten rijden.

Elk appartement heeft een balkon en op het dakterras (solarium) is een gemeenschappelijk zwembad waar je heerlijk kunt relaxen en genieten van de zon. Op de begane grond gelegen appartementen hebben een klein terras aan de voorzijde en een knusse binnenpatio.

Prijzen:

1 slaapkamer, 1 badkamer appartementen vanaf € 169.900,-
2 slaapkamer, 2 badkamer appartementen vanaf € 194.900,-
3 slaapkamer, 2 badkamer appartementen vanaf € 209.900,-

De prijzen zijn exclusief parkeerplaats en berging.

De verwachte opleverdatum is eind 2024.

    Is je interesse gewekt en wil je meer informatie ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in.

    << Terug naar alle projecten