Sea Vista Apartments

Dit prachtige nieuwbouwcomplex ligt in Dehesa De Campoamor, wat de naam is van een urbanisatie in de deelgemeente Orihuela-Costa in het zuiden van de Costa Blanca. Dehesa De Campoamor ligt ongeveer 13 kilometer ten zuiden van de havenstad Torrevieja en 75 kilometer ten zuiden van de luchthaven van Alicante.

In nog geen 3 minuten rijden of 10 minuten wandelen ben je op het strand of in de jachthaven van Campoamor. Restaurantjes en andere voorzieningen zijn in de directe omgeving en dus altijd dichtbij (± 500 meter).

Er zijn 2 en 3 slaapkamer appartementen en 2 slaapkamer penthouses beschikbaar. De hoger gelegen appartementen (vanaf de 3e verdieping) bieden zeezicht. Alle appartementen zijn voorzien van 2 badkamers en een (dak)terras.

In de gemeenschappelijke ruimtes bevinden zich een groot buitenzwembad met een kleiner bad voor kinderen, een sportterrein en een speelgebied voor kinderen. Daarnaast heeft het complex een indoor wellness met verwarmd binnen zwembad en fitnessruimte, een chill-out terras met zeezicht en een social club.
  • De appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers zijn vanaf € 227.400,-.
  • De appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers zijn vanaf € 241.900,-.
  • De penthouses met 2 slaapkamers en 2 badkamers zijn vanaf € 350.000,-.
Een parkeerplaats in de ondergrondse garage en fietsenberging zijn optioneel en op aanvraag beschikbaar. Dit project wordt in verschillende fasen opgeleverd vanaf juni 2023.

    Vraag een brochure aan:

    << Terug naar alle projecten