MoMa

Dit is een kleinschalig nieuwbouw complex in Benjiófar in het zuiden van de Costa Blanca. Benijofar is een leuk dorpje met 4.000 inwoners en een typisch Spaanse dorpskern. Door het heerlijke klimaat en de internationale invloeden is Benijófar een fijne plek met alle faciliteiten in de buurt, wat het verblijf in deze plaats, of het nu kort, langdurig (overwinteren) of
permanent is, zeer aangenaam maakt.

Benjiófar is een van de kleinste gemeentes van de provincie. Benijófar, het grenst aan
Rojales en Ciudad Quesdada en het ligt op maar 10 kilometer van de kust (Guardamar del Segura). Vliegveld Alicante ligt op 30 minuten afstand rijden.

Het complex bestaat uit 2 blokken met in totaal 21 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Het heeft een parkeergarage, opbergruimten, een groene tuin en een gemeenschappelijk zwembad.

Wat bijzonder aan dit project is, is dat alle 6 de appartmenten van het kleinste blok een privésolarium (dakterras) met buitenkeuken en buitendouche hebben. Het solarium heeft een
gemeenschappelijk toilet en is met de lift te bereiken. Kortom, alles is hier aanwezig om avonden lang van de geweldige zonsondergang te genieten!

Prijzen:

1 slaapkamer, 1 badkamer: € 169.900,-
2 slaapkamers, 2 badkamers, vanaf: € 209.900,-
3 slaapkamers, 2 badkamers, vanaf € 265.000,-

De oplevering is vanaf mei 2024.

    Download onze brochure:

    << Terug naar alle projecten