Istán Views

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 23 exclusieve halfvrijstaande woningen met het beste panoramische uitzicht vanuit het hoogstgelegen deel van het complex. Alle woningen bieden ongestoord uitzicht op het zuidwesten, over de baai van Marbella en Gibraltar. 

De woningen bestaan uit minimaal 3 slaapkamers en 3 badkamers. Deze worden volledig uitgerust en instapklaar opgeleverd, afgewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit. 

De elementen van de nieuwe complexen zijn onderling verbonden door brede straten met trottoirs, groene zones, parkeergelegenheid voor gasten en wandelpaden door het bos, om te ontspannen in de natuur. Een unieke woonervaring aan de Costa del Sol.

Deze locatie biedt een buitengewoon mooie omgeving met eeuwenoude bossen, panoramisch uitzicht over de baai van Marbella en het prachtige stuwmeer van Istán.

Istán staat ook bekend als de ‘Bron van de Costa del Sol,’ de ‘Groene mijl,’ en het ‘Groene hart van de Costa.’ De complexen liggen dichter bij Marbella, 8 km van Istán en 6 km van Nueva Andalucía, waaronder Almazara, Cerros del Lago, Balcones del Lago, Zahara de Istán, en Sierra Blanca Country Club.

Binnen 10 minuten rijden bereikt je de Manolo Santana tennisclub, de beste golfbanen, winkelcentra, uitgaansgelegenheden en de prachtige stranden van de Golden Mile.

Vanaf €548.000 euro.

Parkeerplaats in de ondergrondse garage en bergruimte is in de prijs inbegrepen.

    Vraag een brochure aan:

    << Terug naar alle projecten