Ava Residencial

Dit nieuwbouwproject ligt in de wijk Los Dolsos van Orihuela Costa en is de perfecte mix tussen luxe, ontspanning en plezier. In de buurt zijn verschillende golfbanen zoals Las Ramblas golf, Villamartin golf, Lomas De Campoamor golf en Las Colinas Golf & Country Club.

De omgeving van dit project heeft natuurlijk veel meer te bieden dan enkel golfbanen. De kustlijn van Orihuela Costa telt 16 km en biedt 11 baaien met prachtige zandstranden en 2 jachthavens.

Het dichtstbijzijnde strand is op nog geen 3 kilometer afstand en op loopafstand van dit project zijn verschillende winkels, restaurants en bars. op loopafstand. De bekende shopping mall La Zenia Boulevard ligt op 5 minuten rijden en luchthaven Alicante ligt op ongeveer 50 minuten rijden.

Dit project biedt 94 appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. De begane grond appartementen hebben een terras met tuintje en de top floor appartementen hebben een solarium (dakterras).

In de gemeenschappelijke tuin vind je een groot zwembad met kinderbad, een kinderspeelplaats en een outdoor fitness area.

De prijzen in dit project zijn vanaf € 229.800,-.

Dit project wordt in verschillende fasen opgeleverd vanaf juni 2023.

    Vraag een brochure aan:

    << Terug naar alle projecten