Altea Residence

Altea Residence, het nieuwe appartementencomplex in San Juan de Alicante, biedt 84 exclusieve appartementen met 1, 2, 3 & 4 slaapkamers, gekenmerkt door hun moderne, efficiënte en duurzame ontwerp. Ieder appartement is voorzien van een ruim terras.

De gemeenschappelijke ruimtes omvatten een prachtig aangelegde binnentuin, een zwembad met een zonneterras, sociale voorzieningen en
een fitnessruimte. Tevens biedt Altea Residence ruime parkeerplaatsen en bergingen.

Altea Residence biedt een ideale combinatie van comfortabele en duurzame woonoplossingen, uitstekende voorzieningen en een toplocatie dicht bij zowel de natuur als de stad. Het is de perfecte plek voor wie wil genieten van een hoogwaardige levensstijl aan de prachtige kust van Alicante.

  • Stranden: Op slechts 20 minuten loopafstand bevinden zich de prachtige stranden van San Juan en Muchavista, perfect voor ontspanning en recreatie aan de Middellandse Zee.
  • Onderwijs: De Universiteit Miguel Hernández ligt in de directe omgeving, wat ideaal is voor studenten en academisch personeel.
  • Gezondheidszorg: Het San Juan ziekenhuis is gemakkelijk bereikbaar, wat bijdraagt aan een gevoel van veiligheid en gemak.
  • Recreatie en Winkelen: Er is een winkel- en recreatiegebied met supermarkten, bioscopen en diverse andere vrijetijdsmogelijkheden vlakbij.
  • Sport: Een nabijgelegen golfbaan biedt mogelijkheden voor sport en ontspanning.

De strategische ligging zorgt ervoor dat het centrum van Alicante slechts 15 minuten rijden is, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot alle stedelijke voorzieningen en het bruisende leven van de stad.

<< Terug naar alle projecten