Liora

Ontdek deze nieuwe, unieke en exclusieve woonwijk in Finestrat-Benidorm. Deze wijk bestaat uit rijtjeshuizen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, allemaal voorzien van een ruime dagzone, panoramisch uitzicht op de stad Benidorm en de Middellandse Zee, en natuurlijk licht in het hele huis.

Deze prachtige urbanisatie bevindt zich nabij de beste stranden van de Costa Blanca, met adembenemende uitzichten op de stad Benidorm. Ook bevinden zich in de nabije omgeving winkelgebieden, scholen, openbare en privéziekenhuizen, evenals de hogesnelheidstrein en de internationale luchthaven van Alicante, op minder dan 30 minuten afstand.

De woningen, vanaf 190 m2, hebben 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers, panoramisch uitzicht en grote terrassen. De begane grond beschikt over een terras van meer dan 100 m2, terwijl de bovenverdiepingen twee terrassen hebben van respectievelijk 41 en 90 m2, en een solarium van meer dan 90 m2. Verder beschikken alle woningen over een energiecertificaat A.

Het wooncomplex biedt uitzonderlijke en ruime gemeenschappelijke ruimtes met een zwembad, een fitnessruimte en een rustruimte. De woningen op de begane grond hebben de mogelijkheid om een privézwembad aan te leggen.

Prijzen vanaf €383.900

 

    Download onze brochure:

    << Terug naar alle projecten