Costa Blanca Noord

Costa Blanca Noord is een betoverende regio in het oostelijke deel van Spanje, gelegen aan de Middellandse Zee. Deze kuststrook strekt zich uit van Denia in het noorden tot Alicante in het zuiden en staat bekend om zijn adembenemende landschappen, pittoreske dorpjes en prachtige stranden.

De regio biedt een gevarieerde mix van stedelijke centra en charmante dorpjes, elk met hun eigen unieke kenmerken en aantrekkingskracht. Plaatsen zoals Javea, Moraira, Altea en Calpe zijn bekend om hun schoonheid, met traditionele architectuur en kronkelende straatjes.

Ontdek de ongeëvenaarde kansen die de noordelijke Costa Blanca te bieden heeft als investeringsvastgoed. Onze deskundigheid in deze markt stelt u in staat om met vertrouwen en inzicht strategische vastgoedbeslissingen te nemen. Of u nu op zoek bent naar luxe villa’s, appartementen met uitzicht op zee, of rendabele verhuurpanden, Your Destinations Real Estate staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw investeringsreis.

Open filter

Plaats

Type woning

Aantal slaapkamers

Verkoopprijs

Fase woning

Wis filter

Finestrat

v.a. 360.000,-

Appartement

Nieuwbouw

3

Test

Finestrat

v.a. 299.900,-

Duplex

Nieuwbouw

3

Test

Calpe

v.a. 380.000,-

Appartement

Nieuwbouw

3

Test

Ben je nog in de oriënterende fase en kun je onze hulp daarbij gebruiken? Vul dan nu onze online behoefte en wensen inventarisatie in, dan nemen we contact met je op voor een geheel vrijblijvend online kennismakingsgesprek. 

Het invullen van deze inventarisatie duurt ongeveer 4 minuten.