AquaFlora

AquaFlora is een uitzonderlijk project gelegen in La Cala de Mijas aan de prachtige Costa del Sol. Het complex bestaat uit 80 appartementen verdeeld over bijna 10.000 m² en biedt een unieke combinatie van luxe, comfort en ontspanning. De appartementen, met 2 of 3 slaapkamers, beschikken allemaal over ruime terrassen met een loungehoek, waar je kunt genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee.

De gemeenschappelijke voorzieningen van AquaFlora omvatten een padelbaan, een kunstgrasveld en een buitenfitnessruimte, een groot zwembad, een speelruimte voor kinderen en een fietsenstalling. Voor de liefhebbers van het buitenleven zijn er wandelpaden door de tuinen, uitgerust met zitmeubilair.

 

 

Mijas is een van de mooiste dorpen van Andalusië en staat bekend om zijn charme, milde klimaat, spectaculaire stranden en golfbanen. Het zonlicht dat deze regio kenmerkt, creëert lange dagen waarin je volop kunt genieten van de buitenruimtes.

  • Op loopafstand van het levendige centrum van La Cala met supermarkten, banken, apotheken, bars en cafés.
  • In de directe omgeving zijn golfbanen, stranden en restaurants voor diverse recreatiemogelijkheden voor alle leeftijden.
  • Snelle toegang met de auto tot nabijgelegen steden zoals Fuengirola en Marbella.
  • Breder aanbod in Fuengirola en Marbella van winkelcentra, bioscopen, ziekenhuizen en scholen.

    Prijzen vanaf: €350.000

     

     

      Download onze brochure:

      << Terug naar alle projecten