Golden Mile Villa’s

Slechts 100 meter van het wereldberoemde Marbella Club Hotel en 400 meter van het strand, liggen deze twee Semi-Villa’s in het hart van de luxueuze Golden Mile van Marbella. Stap de deur uit om te genieten van de weelde van de Michelin-sterrenrestaurants van Puente Romano, wereldklasse tennisbanen, en de zandstranden van Marbella.

Gelegen in een kleine gemeenschap met uitgestrekte terreinen, beschikken deze 5 slaapkamer + bonus kamer, semi-villa’s over een dubbel lengte zwembad, een paddle tennisbaan, en een adembenemend uitzicht op zowel de zee naar het zuiden als de La Concha berg naar het noorden.

Binnenin vind je marmeren vloeren, centrale airconditioning en verwarming, een hoge bar, en een terras perfect om gasten te ontvangen. De woningen beschikken over ondergrondse parkeerplaatsen en een berging.

 

Marbella’s meest gerenommeerde Michelin-sterren visrestaurant bevindt zich op slechts 50 meter afstand, met andere Dani García eetgelegenheden op loopafstand. De villa ligt ook op een gunstige locatie, op slechts vijf minuten rijden van Puerto Banus en het oude centrum van Marbella.

Golfliefhebbers zullen het waarderen dat ze zich binnen tien minuten rijden bevinden van drie van de beste golfclubs van de Costa del Sol: Aloha, Las Brisas, en Los Naranjos. Bovendien ligt de British International School of Marbella op slechts vier minuten afstand.

Prijs per semi-villa: €1.600.000

 

 

<< Terug naar alle projecten