Investeren in Spaans vastgoed! 

Ben je op zoek naar manieren om je geld te investeren? Zoek je zekerheid en lijkt het je leuk om in vastgoed te investeren? Wil je hiermee een mooi rendement op je vermogen ontvangen door middel van waardestijging en huurinkomsten? En dat alles met nog meer voordelen ten opzichte van vastgoed in Nederland?

Kies dan voor vastgoed in Spanje zodat je ook nog een fijne en zonnige vakantie plek hebt om naartoe te gaan! 

Wij van Your Destinations komen graag met je in contact!

 Je hebt hard gewerkt voor je geld en je wilt je opgebouwde vermogen laten renderen en beschermen tegen waardevermindering en veranderingen in de markt. Het kopen van vastgoed in Spanje biedt hierbij de uitkomst. 
 

 De voordelen

 • Meer waar voor je geld;
 • Markt zit nog in de lift met waardestijging als gevolg;
 • Lagere hypotheekrente;
 • Vastgoed van hoge kwaliteit tegen een relatief lagere aankoopprijs;
 • Niet afhankelijk van veranderende belastingvoordelen in Nederland;
 • Goedkoper levensonderhoud en onderhoudskosten in verband met lagere lonen en kostprijs materialen;
 • Een vakantieplek om naartoe te gaan.

   

Wat wij bieden

 • Off market deals 

Wij krijgen via ons netwerk unieke objecten aangeboden nog voordat ze online staan en waarvan alle vergunningen aanwezig en juist zijn. Hierdoor hoeft u niet zelf alle sites van makelaars na te speuren en loopt u geen risico op een verkeerde aankoop met juridische rompslomp. 

 • Persoonlijke begeleiding 

Na een persoonlijke behoeften inventarisatie, waarin jouw wensen in kaart worden gebracht, gaan wij voor je op zoek en brengen je in contact met onze desbetreffende partner in dat gebied die de lokale markt goed kent. Gedurende het gehele traject staan wij 24/7 voor je klaar, gaan we graag mee tijdens het bezichtigen van de objecten waar jouw interesse naar uitgaat en proosten we na afloop op jouw droom aankoop. 

 • Vastgoed coaching 

Vanwege onze vastgoed kennis maken we inzichtelijk wat de waarde van een pand is, hoe hoog het te behalen rendement gaat zijn en hoe je de objecten goed met elkaar kunt vergelijken vanuit ROI-oogpunt. Ook geven we opties om je rendement te vergroten vanuit onder andere het hefboomeffect. Je leert hierdoor nog beter de voordelen kennen van Spaans vastgoed ten opzichte van vastgoed in Nederland, waardoor je een veilige spreiding in je portefeuille aan kunt brengen. 

 • Netwerkspecialisten met de scherpste tarieven 

Wij brengen je in contact met de juiste en betrouwbare partners met dezelfde mentaliteit van zaken doen en die nodig zijn in het gehele traject zoals banken, advocaten, administratiekantoren, notaris, architecten, elektriciens, internet en klus-teams. Dit alleen al zorgt voor enorme tijdwinst en lagere kosten, waardoor het rendement stijgt. 
 

Ons voorstel 

Ben je enthousiast geworden? Dan vinden wij het vastgoed dat bij jou past! Ook begeleiden wij het gehele traject zodat je volledig wordt ontzorgd. 

 We gaan voor jou aan de slag voor € 1.995, -. Dit bedrag is een refund-fee die bij aankoop van het object volledig in mindering wordt gebracht op de aankoopprijs. 

Door met ons samen te werken kies je voor een combinatie van voordelen zoals 1 aanspreekpunt die alles over het object weet, unieke offline objecten waarbij niet tegen elkaar op geboden wordt, lagere kosten via ons netwerk van specialisten en duidelijk overzicht door middel van structuur en administratieve vereenvoudiging.

 

Villa huren op Ibiza?

Ook appartementen, B&B en longterm woningen..

Bekijk hier ons volledige aanbod!