Investeren in Spaans vastgoed! 

Ben je op zoek naar manieren om je geld te laten renderen? Zoek je zekerheid en lijkt het je leuk om in vastgoed te investeren? Wil je hiermee een mooi rendement op je vermogen ontvangen door middel van waardestijging en huurinkomsten en dat alles met nog meer voordelen ten opzichte van vastgoed in Nederland?

Als dat zo is, dan komt het team van Your Destinations Real Estate graag met je in contact!

Je hebt immers hard gewerkt voor je geld en je wilt je opgebouwde vermogen laten renderen en beschermen tegen waardevermindering en veranderingen in de markt. Het kopen van vastgoed in Spanje biedt hierbij de uitkomst en daarnaast profiteer je ook van de voordelen van je eigen fijne en zonnige vakantieplek.

 

 De voordelen

 • Meer waar voor je geld;
 • Markt zit nog in de lift met waardestijging als gevolg;
 • Lagere hypotheekrente;
 • Vastgoed van hoge kwaliteit tegen een relatief lagere aankoopprijs;
 • Niet afhankelijk van veranderende belastingvoordelen in Nederland;
 • Goedkoper levensonderhoud en onderhoudskosten door lagere lonen en kostprijs materialen;
 • Een vakantieplek om naartoe te gaan.

 

Wat wij bieden

 • Off market deals 

Wij krijgen via ons netwerk unieke objecten aangeboden nog voordat ze online staan en waarvan alle vergunningen aanwezig en in orde zijn. Hierdoor hoef je niet zelf alle sites van makelaars na te speuren en loop je geen risico op een verkeerde aankoop met juridische rompslomp.

 • Persoonlijke begeleiding 

Na een persoonlijke behoeften inventarisatie, waarin jouw wensen in kaart worden gebracht, gaan wij voor je op zoek en brengen je in contact met onze vastgoed partner in het gebied van jouw keuze die de lokale markt goed kent. Gedurende het gehele traject staan wij 24/7 voor je klaar, gaan we graag mee tijdens het bezichtigen van de objecten waar jouw interesse naar uit gaat en proosten we na afloop op de aankoop van het vastgoed waar jij van droomde.

 • Vastgoed coaching 

Vanuit onze vastgoed kennis maken we inzichtelijk wat de waarde van een pand is, hoe hoog het te behalen rendement kan zijn en hoe je de objecten goed met elkaar kunt vergelijken vanuit ROI-oogpunt. Ook geven we opties om je rendement te vergroten vanuit onder andere het hefboomeffect. Hierdoor leer je nog beter de voordelen (her)kennen van Spaans vastgoed ten opzichte van vastgoed in Nederland, waardoor je een veilige spreiding in je portefeuille aan kunt brengen.

 • Netwerkspecialisten met de scherpste tarieven 

Wij brengen je in contact met de juiste en betrouwbare specialisten die nodig zijn in het gehele aankooptraject, waaronder banken, advocaten, notaris- en administratiekantoren, aannemers, architecten, elektriciens, internetaanbieders, klus-teams en verhuur- en beheer bedrijven. Omdat wij voor jou alle prijzen al vergeleken hebben, ben je met deze partners verzekerd van de scherpste tarieven waardoor het rendement stijgt.

 

Ons voorstel 

Ben je enthousiast geworden? Wij vinden het vastgoed dat bij jou past! Voor € 1.995,- (excl. btw) gaan we voor je aan de slag en begeleiden we het gehele traject zodat je volledig ontzorgd wordt.

Door met ons samen te werken kies je voor een combinatie van voordelen zoals 1 aanspreekpunt die alles over het object weet, unieke off market objecten waarbij niet tegen elkaar opgeboden wordt, lagere kosten via ons netwerk van specialisten en duidelijk overzicht door middel van structuur en administratieve vereenvoudiging.