5* woon- en investeringsvastgoed op het vasteland van Spanje en de Balearen

Real Estate

01.

Investeren in luxe vastgoed

02.

Op het Spaanse vaste land en de Balearen

03.

Professioneel en transparant

Your Destinations Real Estate is jouw partner voor het beste vastgoed onder de Spaanse zon!

Op zoek naar het perfecte vastgoed in Spanje? Your Destinations Real Estate is jouw partner op het gebied van 5* woon- en investeringsvastgoed op het Spaanse vasteland en de Balearen. Wij werken voor de aankoop van het beste vastgoed uitsluitend samen met gespecialiseerde en gerenommeerde makelaars en projectontwikkelaars.

Your Destinations Real Estate is dé Nederlandse specialist die jouw wensen inventariseert en jou hierna koppelt aan een Spaanse makelaar of projectontwikkelaar die hier naadloos bij aansluit.

De lokale experts werken aan de hand van plaatselijke wet- en regelgeving en hebben uitstekende kennis van het gebied waarin je het vastgoed zoekt. Tevens hebben zij alles in huis om je volledig te ontzorgen, denk hierbij aan architecten, interieur stylisten, conciërgeservices, verhuur- en beheerpartijen en meer.

Door met meerdere partijen samen te werken, biedt Your Destinations Real Estate een uitgebreide portefeuille en onafhankelijk advies.

Wij garanderen professionele, transparante en betrouwbare dienstverlening, waardoor het zoeken naar het juiste vastgoed prettig en succesvol verloopt. Onze prioriteit is jou de hoogst mogelijke service bieden en het vastgoed vinden dat volledig aan jouw wensen voldoet.

 

 

Pink Lake View Torrevieja, Costa Blanca

 • Half vrijstaande woningen vanaf € 299.000,-
 • Duplexwoningen met groot dakterras of tuin en kelder vanaf € 253.000,-

Villa Towers Malaga, Costa del Sol

 • Luxe ppartementen
 • 1 tot 4 slaapkamers
 • Vanaf € 923.000,-

Cala Ibiza I Cala Vadella, Ibiza

 • Appartementen op de berg met (zee) uitzicht
 • 2 tot 3 slaapkamers met groot terras
 • Vanaf € 880.000,-

Elay Resort Torrevieja, Costa Blanca

 • Bungalows met 2 grote slaapkamers en 2 badkamers.
 • Vanaf €229.000,-

Town House Project La Cala, Costa del Sol

 • Town houses met zeezicht
 • 3 tot 4 slaapkamers
 • Vanaf € 450.000,-

Cala Ibiza II Cala Vadella, Ibiza

 • Appartementen op de berg met (zee) uitzicht
 • 2 tot 3 slaapkamers met groot terras
 • Vanaf € 1.275.000,-

Figo Golf Resort Finestrat, Costa Blanca

 • 32 woningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers
 • Vanaf € 299.900,-

Beach View Complex Menorca

 • Wooncomplex met zeezicht
 • 1 tot 3 slaapkamers met groot terras
 • Vanaf € 270.000,-

  Download onze brochure:

  1. Intake Your Destinations Real Estate

  Tijdens een uitgebreid live of digitaal intakegesprek, worden jouw wensen op het gebied van regio, budget en type woning geïnventariseerd. Your Destinations Real Estate neemt vervolgens contact op met de makelaar of projectontwikkelaar die het beste bij jouw wensen aansluit.

  2. Introductie real estate expert

  Nadat Your Destinations Real Estate jou aan de beste partij in Spanje gekoppeld heeft, neemt een lokale expert contact met je op om een volledig overzicht van al jouw wensen te maken. Vervolgens zoekt de expert in de desbetreffende regio naar het beschikbare aanbod. Het vastgoed dat hieruit voortkomt wordt in een zogeheten ‘longlist’ verwerkt.

  3. Properties bespreken

  Gezamenlijk nemen we de ‘longlist’ door en kies je vijf tot tien objecten uit die je het meeste aanspreken, zodat er een ‘shortlist’ ontstaat. Vervolgens vindt er overleg plaats over wanneer je naar Spanje reist om het vastgoed te bezichtigen.

  4. Bezichtigingen

  Samen met jouw real estate expert bezoeken jullie het op voorhand uitgekozen vastgoed en ontvang je alle informatie om een weloverwogen keuze te maken. Zit het juiste vastgoed er niet bij? Dan zorgen we er direct voor dat bezichtigingen van aanvullende objecten mogelijk zijn.

  5. Kopen

  Heb je het juiste vastgoed gevonden? Wij begeleiden je in het onderhandelings- en aankoop proces en zorgen ervoor dat dit zo soepel, transparant en efficiënt mogelijk verloopt. Een advocaat verzameld alle benodigde en op juistheid gecontroleerde documenten en checkt of alles legaal en juridisch onderbouwd is. Op dat moment kunnen we na goed overleg een bod uitbrengen en als deze geaccepteerd wordt begeleiden wij je van notaris tot het in ontvangst nemen van de sleutel van jouw droomobject.

  Naast de volledige aankoopbegeleiding van jouw droomhuis, bieden onze Spaanse experts nog meer services:

  • Uitstekende after sales
  • Conciërge services
  • Receptie services
  • Binnenhuisarchitecten
  • Verhuur voorzieningen
  • In- en uitcheck services

  Impressie

  Het team

  Lisette Kortland

  Founder

  Enthousiaste en betrouwbare netwerker en dealmaker die verbindt. Medeoprichtster van het platform Your Ibiza. Heeft naast kennis over vastgoed in Spanje ook de juiste contacten voor het aankopen van off market vastgoed en interessante transformatie projecten in Nederland waar ze jou graag bij helpt en is daarmee een prettige sparringpartner.

  Rachel Boschma

  Founder 

  Merkbouwer, ondernemer met een groot zakelijk inzicht en is een goede commerciële intermediair. Expert in het opzetten van nieuwe markten en is oprichter en eigenaar van het platform Your Ibiza. Haar bevlogen, empathische en connectieve karaktereigenschappen stellen haar in staat business opportunities naar een hoger niveau te tillen.

  Mirjam de Bok

  Operations manager

  Rots in de branding in complexe en stressvolle situaties. Heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat de backoffice van de organisatie op rolletjes verloopt. Ze is een organisatietalent en heeft jarenlange ervaring in de entertainment- en evenementen branche. Ze is een goede gesprekspartner voor mensen met uiteenlopende achtergronden.

  Contact

  3 + 15 =

  Your Ibiza

  Jouw eerste aankomst op Ibiza…nu snap je pas wat ze bedoelen met ‘de Ibiza vibe’. Dit gevoel ervaar je pas als je op het magische eiland bent geweest. Jij wil jouw Ibiza Experience beleven en genieten van een zorgeloos verblijf op het eiland!

  IK VISIE VASTGOED BV
  IK VISIE VASTGOED BV
  We wilden graag vastgoed kopen in Spanje en zochten een partij die ons hierbij kon helpen. Vorig jaar zijn we in contact gekomen met Lisette, Rachel en Mirjam van Your Destinations. Door hun toewijding en gedrevenheid waren we binnen een paar maanden geslaagd om een pand aan te kopen in Valencia. Dit was zonder hun hulp niet gelukt. We kunnen ze ten zeerste aanraden, echt een top team ! We hebben door hen zelfs als ons 2de pand aangekocht in Spanje 🙂
  Lisanne Kramer
  Lisanne Kramer
  Ik zocht een huis in Ibiza voor 6 weken! Your Ibiza heeft voor mij het perfecte plekje gevonden, wat helemaal aansloot op mijn wensen! Super dankbaar 🙂
  Mark Caelenberghe
  Mark Caelenberghe
  Zeer snelle reactie en perfect begrepen wat onze verwachtingen waren. Dank je wel Your Ibiza🤩
  Jeannette Boschma
  Jeannette Boschma
  Een goede website. Je kunt er heel veel informatie vinden op allerlei gebied zoals restaurants, bezienswaardigheden etc.
  Yoli Chaves
  Yoli Chaves
  Wordt goed geluisterd naar je wensen. Ik kan niets anders zeggen dan “helemaal top”!.
  Cathy Van der steen
  Cathy Van der steen
  Rachel heeft ons fantastisch geholpen en juiste tips gegeven.
  Hilke Gooris
  Hilke Gooris
  Top communicatie, er wordt steeds écht naar onze wensen geluisterd! Gaan net dat ietsje verder met een geweldig resultaat, zeker een aanrader 👌🏼!
  Inge Cools
  Inge Cools
  Geweldige service! We krijgen altijd heel snel een antwoord op onze vragen, uitstekende prijs/kwaliteit en prima communicatie… zeker aan te raden!
  Em Roos
  Em Roos
  Overzichtelijke app met veel leuke ideeën en nuttige informatie. Echt een aanrader om te bekijken voor je volgende Ibiza trip!