Villamartin Golf

Welkom bij het indrukwekkende nieuwbouwcomplex in Villamartin, Orihuela Costa. Dit resort ligt nabij heerlijke stranden, goede restaurants en het grote openlucht winkelcentrum La Zenia Boulevard. Er zijn meerdere golfbanen in de omgeving en de stad Torrevieja ligt op een steenworp afstand. Kortom de wijk Villamartin in Orihuela Costa is een unieke locatie voor het aankopen van vastgoed om te verhuren of als 2e woning.

Er bevinden zich op dit resort in totaal 112 gezellige en gemeubileerde appartementen met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers en een woonoppervlakte tussen de 72 en de 100 vierkante meter.

Op dit resort bevinden zich begane grond appartementen met tuin, waarvan sommige met privé zwembad, appartementen gelegen op een tussen verdieping met balkon en penthouses met een ruim dakterras. De gemeenschappelijke ruimte heeft een groot zwembad en een jacuzzi. Het complex is omgeven door groene tuinen met een speeltuin en fitness area.

  • Luchthaven Alicante ligt op 45 minuten rijden.
  • Diverse havens en stranden liggen op maximaal 8 minuten rijden.
  • Meerdere bekende golfbanen in de directe omgeving.
  • Het centrum van Villamartin met veel horeca ligt op 1 km afstand.
  • Shopping mall ‘La Zenia boulevard’ ligt op 3 km afstand.
  • Stad Torrevieja ligt op 12 km afstand.
De prijzen van het vastgoed in dit complex zijn vanaf € 192.000,-. Dit project wordt in verschillende fasen opgeleverd vanaf maart 2023.

    Vraag een brochure aan:

    << Terug naar alle projecten