Your Ibiza Transfer & Taxi

p

Informatie categorie: Taxi en transport

Betrouwbare transfer en taxi service!

Privé-transfers op Ibiza

Geen wachttijden, betrouwbaar en scherp geprijsd

Your Ibiza Transfer is er voor al jouw transfers op Ibiza. Wil je met een privé-taxi naar “Your Hotel” gebracht worden, of wil je veilig thuis gebracht worden na “Your Night Out”? Your Ibiza Transfer zorgt ervoor dat jij tijdig én uiteraard veilig je bestemming bereikt. Of je nu met een klein of groot gezelschap bent, het maakt allemaal niet uit.

De volgende diensten bieden we aan: 

  1. Airporttransfer

Start Your Holiday direct bij aankomst op Ibiza en laat je met een privé transfer naar je hotel of accommodatie brengen. Wachttijden kennen we hier niet; wij houden je aankomsttijd in de gaten en zijn flexibel als er vertragingen zijn binnen Your Flight. Alweer aan het einde van je verblijf op Ibiza? Ook dan staan we voor je klaar om je 2 uur voor vertrek bij het vliegveld te doen arriveren. 

  1. Eilandtransfer

Heb je Your Restaurant voor de avond uitgezocht, maar nog geen vervoer geregeld? Of wil je de hotspots van Ibiza ontdekken zonder geslenter? Dan helpt Your Ibiza Transfers je graag om daar te komen. Onze ervaren chauffeurs brengen je veilig naar de mooiste plekken op het eiland. Een heerlijke avond in één van de vele restaurants op het eiland of de prachtige zonsondergang bekijken bij het café del Mar zijn bijzondere avonden waar een heerlijke cocktail de avond compleet maakt. 

  1. Event transport

Your Ibiza Transfer vervoert tevens grote en kleine gezelschappen voor festivals, bruiloften en andere evenementen. Wij maken een transferplan, zodat je zonder zorgen je event tot een geslaagde ervaring kan maken. Your Ibiza Transfer is 24/7 bereikbaar en hecht veel waarde aan contact met jou als opdrachtgever. 

Boeking (aanvraag):

    Uw gegevens:

    Gewenste boekingsdatum: