Your Ibiza Real Estate

p

Informatie categorie: Aankoop begeleiding

Maak je droom waar en koop een huis op Ibiza!

Waarom Your Ibiza Real Estate? 

  • Betrouwbaar
  • Persoonlijke aankoop begeleiding
  • Nederlands en Spaans sprekend
  • Grootste netwerk en woning aanbod op Ibiza

 Na elk bezoek aan Ibiza gaat het steeds meer kriebelen, hoe geweldig zou het zijn om een eigen stekje te hebben op Ibiza. Op deze manier kun je naar Ibiza gaan wanneer je maar wil, het enige wat je hoeft te doen is je tickets boeken en gaan! Naast de fun kant is het natuurlijk ook een goede investering en kun je woningen met een verhuur licentie ook verhuren en een leuk extra inkomen genereren.

Om deze dromen te realiseren is het van belang dat je het juiste advies krijgt en de begeleiding ontvangt van een gespecialiseerde organisatie. In Spanje gaat het er natuurlijk anders aan toe, er zijn veel regeltjes waar je rekening mee moet houden en vaak is de taal ook een barrière. 

Your Ibiza werkt samen met het beste team van makelaars op Ibiza. Luisteren naar de wens van de klant is het allerbelangrijkste en middels een eerste intake gesprek worden alle wensen en eisen met elkaar besproken. Nu kan de zoektocht beginnen! Het mooiste komt nog, je hoeft helemaal niks te doen. Het team doet namelijk al het werk en door hun geweldige netwerk en contacten op Ibiza kunnen ze in een mum van tijd diversen woningen met je bespreken. Het enige wat je hoeft te doen is naar Ibiza te komen om de woningen naar keuze te bezichtigen die voor je zijn gepland. 

Het team stopt pas met zoeken als ze jouw droom woning hebben gevonden en begeleiden je uiteraard tot aan de koop van het huis! 

Ben jij je aan het oriënteren, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je in een korte tijd een woning bemachtigen? Neem dan contact op met Your Ibiza en wij zorgen ervoor dat onze real estate partner binnen 24 uur contact met je op neemt.

Ben je misschien toch opzoek naar een longterm huurwoning? Bekijk dan hier de mogelijkheden!

 

Boeking (aanvraag) of extra info venster:

    Uw gegevens:

    Gewenste boekingsdatum:

    Advertentie of extra tekst?