Over ons

Your Destinations

Wat vliegt de tijd! Het is alweer bijna 8 jaar geleden dat ik mijn eerste voet op Ibicenco bodem heb gezet, het Europese paradijs op aarde. Vele jaren later kom ik er nog steeds, om vakantie te vieren … maar ook om te werken. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken. Hoe gaaf is dat?!

Even terug naar de eerste keer Ibiza..
Tijdens die eerste vakantie had ik – zoals bij elke vakantie – mijn toeristen vakantiegids met informatie over de bestemming bij me. Leuk hoor, al die tips die je daarin kunt vinden! Maar waar ligt Portinatx in godsnaam en hoe rijden we daar naartoe? Zeker met mijn geweldige richtingsgevoel kwam het in de auto geregeld tot discussies.

Zo gingen we ook, op aanraden van onze reisleider, één van de eerste avonden lopend van s’Argamassa naar het centrum van Sant Eularia. Dat centrum hebben we niet gehaald, na 40 minuten lopen zijn we omgedraaid en hebben we een pizzaatje afgehaald. De volgende dag toch maar een auto gehuurd 😉

Ik liep natuurlijk al met een idee door die frustratie van de toeristengids, die inmiddels al een x aantal keer was uitgeleend aan vrienden en kennissen. Elke keer als ik mijn vakantie naar Ibiza stond gepland struinde ik inmiddels alle websites af en hield ik obsessief Facebook pagina’s in de gaten. Uiteraard legde ik alles vast met een screenshot of maakte ik lijstjes op mijn telefoon. Elk seizoen barstte het weer van de leuke nieuwe restaurantjes, beachclubs en unieke boutique shops. Wanneer ik in Nederland was bleef ik het nieuws op Ibiza volgen want ik wilde graag op hoogte blijven. Dit moest toch anders kunnen!

Inmiddels waren mensen in mijn omgeving ook op de hoogte dat ik mijn hart had verloren aan Ibiza en ik op de hoogte was van alles wat je moest doen, waar je leuk kon verblijven etc. Hele lijsten met tips en aanbevelingen heb ik gemaakt om vervolgens door te sturen.

In 2017 heb ik de kans gegrepen om mijn liefde voor Ibiza en werk te gaan combineren: mijn derde kindje Your Ibiza is geboren, het Nederlandstalige platform met een app en een website!

We hebben ons zo breed mogelijk op de markt gezet: Ibiza is voor en van iedereen ongeacht je budget of leeftijd. Of je nu een luxe villa of basic finca wil huren, alle strandjes wil ontdekken – met navigatie;) -, een hippiemarkt in Nederland wil bezoeken, boot of auto wil huren, you name it.

Ik sta op met Your Ibiza en ga ermee naar bed en werk keihard aan “mijn bedrijf” (klinkt nog steeds speciaal). Of ik nu op Ibiza aan het werk ben voor afspraken of aan het werk ben achter mijn laptop in Nederland met een chill Ibiza muziekje op de achtergrond.. Ik geniet!

My home away from home, business and pleasure.

Besos,
Rachel

Download de App

Altijd alle informatie over Ibiza bij de hand met onze nieuwe App. Download hem nu en ga zorgeloos op vakantie!