Sa Penya is de oude visserswijk van de stad die tussen de Dalt Vila en de haven in ligt.

 

Dit is het oudste gedeelte van de stad buiten de stadsmuren van Dalt Vila en in een gedeelte van de wijk wonen de armste inwoners van Ibiza-Stad. De wijk wordt geteisterd door sociale problemen en ’s avonds en ’s nachts doet u er goed aan u te beperken tot de drukke straten rond de uitgaansgelegenheden.

 

Sa Penya vormt het middelpunt van het nachtleven van Ibiza-Stad. ’s Avonds loopt de wijk vol met toeristen die komen voor een leuke avond en nacht in één van de vele cafés, bars en clubs.

 

Sa Penya staat tevens bekend om de vele homoclubs in de Carrer de la Verge. Dit is waarschijnlijk de meest opzienbarende straat van Ibiza. De smalle straat is ’s avonds volgepakt met feestgangers, die een bezoek komen brengen aan de SM bars en dragshows. De straatparades met dragqueens, dansers en promotors, die u beslist een keer moet meemaken, eindigen vaak hier of in één van de omliggende straten.

 

Behalve de vele uitgaansgelegenheden telt Sa Penya veel winkels en op de Carrer d’Enmig is een hippiemarkt waar u van alles en nog wat kunt kopen.

Boeking (aanvraag) of extra info venster:

    Uw gegevens:

    Gewenste boekingsdatum:

    Advertentie of extra tekst?