In het uiterste noorden van Ibiza ligt Portinatx, een badplaats die volledig bestaat uit hotels, appartementencomplexen, restaurants, cafés en souvenirwinkels.

De badplaats Portinatx is vooral populair bij families en veel Duitse en Engelse toeristen brengen hier hun vakantie door. ’s Avonds is er in de badplaats genoeg te beleven. Je vindt in Portinatx vele restaurants, bars en cafés, waaronder Engelse pubs en Music bars. In sommige bars worden quizavonden georganiseerd. Portinatx heeft haar populariteit ongetwijfeld te danken aan de stranden en de schoonheid van de baai.

In de baai van Portinatx met kristalhelder water liggen drie stranden, S’Arenal Gran, S’Arenal Petit en Playa Porto.

Het grootste strand, S’Arenal Gran ligt centraal in de plaats. S’Arenal Petit, dat kleiner is en daardoor wat vriendelijker ligt net ten westen van S’Arenal Gran, aan de andere kant van de rosten.

Helemaal aan de oostkant van de plaats in een diepe inham ligt het kleine strand Playa Porto dat omgeven wordt door rotsachtige heuvels met pijnbomen. Het strand is klein, maar u zult hier genieten van de prachtige omgeving.

Het water in Portinatx is erg ondiep en daardoor veilig voor kinderen. Bovendien wordt in het hoogseizoen het strand bewaakt door strandwachters. Op de stranden kunt u parasols en ligbedden, maar ook waterfietsen huren.

Een aanrader is om te snorkelen in de baai van Portinatx, want hier zijn mooie koralen en kleurrijke vissen te bewonderen.

 

 

Boeking (aanvraag) of extra info venster:

    Uw gegevens:

    Gewenste boekingsdatum:

    Advertentie of extra tekst?