Pacha Ibiza is misschien niet de oudste, grootste of zelfs de meest exotische Pacha, maar het is zeker de meest authentieke, de meest charismatische en puurste van allemaal!

Met vijf verschillende area’s die door trappen, deuren en ‘geheime’ gangen worden gescheiden, is Pacha Ibiza de plek waar je graag gezien wilt worden. Pacha Ibiza is het best bekend voor House Music, maar het heeft ook vijf andere area’s met andere muziekstijlen. Dus verdwaal in: The Main Room, met de belangrijkste dansvloer in het midden met bars en VIP-gebieden eromheen in verschillende niveaus waar iedereen uitzicht heeft op de DJ en de rest van de ruimtes. In deze hoofdruimte draaien de beste internationale dj’s en worden de gaafste feesten gegeven. Voel je je een beetje anders vanavond? Stap de Funky Room in voor een nacht met funky disco muziek. Nu en dan een luchtje scheppen, dan kun je naar het dakterras met loungemuziek, uitnodigende banken, cocktails, de maan en de sterren!

Adres

Av. 8 d’Agost, 07800 Ibiza, Balearic Islands, Spanje

Prijzen

Voor de meesten feesten betaal je ongeveer €40 voor een entree kaartje. Hoe drukker het wordt op het eiland hoe hoger de prijzen worden. Een wodka-citroen kost ongeveer €18 en een biertje €12.

Koop je een kaartje aan de deur dan kan deze ongeveer €20 duurder zijn dan bij de voorverkoop.

 

Advertentie of extra tekst?