Aan de rand van het idyllische dorpje Sant Joan de Labritja bevindt zich restaurant – hotel Gare Du Nord. Gelegen op deze unieke locatie, worden de gasten volledig ondergedompeld in Ibiza’s authentieke gezellige hippiesfeer.

In combinatie met de levendige jadekleurige muren, bepaalt de brons getinte lage verlichting meteen de sfeer in de bar waar u binnenkomt. Wandel verder naar buiten en u wordt opgewacht door een magische geheime tuin met bloeiende planten, de ideale plek om uren met vrienden door te brengen op een zwoele mediterrane avond.

In deze betoverende omgeving slaat ook de gastronomie hoge tonen aan. Liefdevol bereid door de Argentijnse chef-kok Emmanuel Anzel Martínez, een man met een buitengewone culinaire ervaring, leidt het eten u naar culinaire hoogtepunten. Emmanuel combineert in zijn gerechten de klassieke Franse keuken met een moderne internationale twist, resulterend in een droomachtige combinatie van stijlen.

Natuurlijk is het menu seizoensgebonden en verandert het volgens de beschikbaarheid van verse ingrediënten, maar denk aan halloumi met harissayoghurt, geconfijte eend met bananenchips en rancherasaus of panna cotta van citroengras met mangomousse om een idee te krijgen.

Een verborgen plekje met lekkere wijn, cocktails en eten dat beslist de moeite waard is om te bezoeken… Voor iedereen die van de goede dingen des levens houdt!

               

               

Adres

Carrer de sa Cala, 11, 07810 Sant Joan de Labritja, Illes Balears, Spanje

Openingstijden

Advertentie of extra tekst?