Het idyllische Es Figueral ligt aan een prachtige baai aan de noordoostkust van Ibiza. Het strand staat ook wel bekend als het strand van de vijgenbomen, vanwege de overvloed aan bomen in de omliggende velden. Uiteraard is het 350 meter lange strand de grote trekpleister. Het prachtige witte strand en het azuurblauwe water geven Es Figueral een tropisch tintje. Es Figueral is een echte familiebestemming, zowel voor jong als oud is hier veel te doen en te beleven.

Vlak voor de kust ligt het Tago Mago eiland. Dit privé eiland heeft een vogelreservaat en rondom het eiland liggen een aantal uitstekende duikstekken. De prachtige natuur in de omgeving van Es Figueral is ook populair onder wandelaars. De grillige kustlijn en de met naaldbomen begroeide heuvels herbergen enkele mooie wandelpaden.

Het strand heeft verschillende hotels, maar ook restaurants en winkels, en wordt geflankeerd in het noorden door een andere baai: s’Aigua Blanca, een van de meest bezochte nudistenhoeken van het eiland.

Verder naar het zuiden, de prachtige baaien van Es Pou des Lleó en Cala Boix.

 

Boeking (aanvraag) of extra info venster:

    Uw gegevens:

    Gewenste boekingsdatum:

    Advertentie of extra tekst?