Aubergine Ibiza is een onderdeel van de Atzaró Group en Aubergine is een restaurant waar passie voor gezond eten een belangrijk onderdeel is. Aubergine ligt aan de weg van Santa Gertrudis naar San Miguel en wordt omgeven door moestuinen en weelderige natuur.

De stijlvolle ruimte bevat het biologische restaurant, een winkel en een kunstgalerie met een tentoonstelling van de meest productieve kunstenaars van het eiland. Kinderen kunnen spelen in het speelpark en huisdieren zijn altijd welkom. Tijdens de zomer vullen jazz en chill out acts de lucht met zachte deuntjes op dinsdagen en donderdagen.

Het seizoensgebonden menu bestaat van dag tot dag en bevat luxe salades (met groenten die in de tuin worden geplukt), hoofdgerechten en kindermaaltijden. De wijn is biologisch en water wordt ter plekke gezuiverd via een hi-tech osmose-systeem. Aubergine Ibiza is het hele jaar geopend en heeft een gezellige binnenruimte die lekker warm wordt gehouden met een open haard voor koelere nachten, winterdagen en privéfeesten.

Adres

Carr. de San Miquel, km 9, 9, 07815 Sant Miquel de Balansat, Balearic Islands, Spanje

Openingstijden

Elke dag van 12:30–00:00

Advertentie of extra tekst?