Your Ibiza Secret Tours

p

Informatie categorie: (Dag)tours

Ontdek Ibiza met een Nederlandstalige gids!

Your Secret Ibiza Tours

Ibiza is een eiland vol mysterie. De boeiende geschiedenis die het eiland rijk is, heeft voor een unieke cultuur en atmosfeer gezorgd. Your Secret Ibiza Tours neemt je mee op een bijzondere eilandtour, waar je de geheimen van het witte eiland ontdekt. Deze prachtige excursie is exclusief voor Nederlandse en Belgische gasten en brengt je op de mooiste plekken van Ibiza.

Cultuur & Natuur
Your Secret Ibiza Tours neemt je mee door het groene hart van het eiland, waarbij je alle facetten ervaart die dit eiland bijzonder maken. Dit iconische beeld met al haar geheimen biedt de mogelijkheid om prachtige foto’s te schieten. Je Nederlandse gids vertelt je bijzondere verhalen en verschaft je van informatie tijdens de tour. Een terugblik in de dans-cultuur kan niet ontbreken bij een fascinerende openlucht discoruïne. Ook kom je tijdens deze tour meer te weten over de geschiedenis van de stad en ontdek je het familiaire van de locals tijdens een typische Ibiziaanse lunch (inclusief).

Hippiemarkt & Strand
Bij deze geheime eilandtour mag een hippiemarkt vanzelfsprekend niet ontbreken. Je bezoekt de meest authentieke hippiemarkt van het eiland met live-muziek, kunst en handgemaakte producten. De afsluiting van deze overheerlijke dag is aan het prachtige strand in het noordoosten van Ibiza. In deze bijzonder setting van kristalhelder water, gecombineerd met geweldige uitzichten vind je het ware Ibiza.

Kleine groepen
De geheime eilandtour is een echte VIP tour. Je geniet van het comfort om in kleine groepen de mooiste plekken van het eiland te ontdekken o.b.v. een ervaren Nederlandstalige reisleider. Daarbij wachten onderweg vele verrassingen op je.

Nederlandstalig
Your Secret Ibiza Tours is de enige eilandtour op Ibiza die exclusief is voor Nederlandstalige toeristen.

Kosten & extra info

De prijs is inclusief:

Dagtour door het hart van Ibiza

Nederlandstalige reisleider
Kleine groep
Pick up vanaf uw hotel (in bijna alle grote vakantie regio’s op Ibiza)
Lunch (drank niet inclusief)
Hippiemarkt
Zwemstop
Vele verrassingen

Kenmerken?

Kiezelstrand | rustig

Boeking (aanvraag) of extra info venster:

    Uw gegevens:

    Gewenste boekingsdatum:

    Advertentie of extra tekst?